За нас

Добрият дизайн няма срок

CAD DESIGN STUDIO е формиран от високо образовани интериорни и мебелни дизайнери с богат опит, специализирани в 3d моделиране, 3d визуализация и проектиране на интериори и мебели.

При проектирането специално наблягаме на ролята на детайлите и внимателно подбраните материали. Вярваме в силата на материали като камък, бетон, дърво и стъкло, чийто уникален характер определя цялото пространство, което се противопоставя на стереотипите.

Това предполага постоянна необходимост от изучаване на връзките между форма и функция. Свободното мислене и дълбокото разбиране на процесите на проектиране ни помагат да създадем интересна, смела и оригинална концепция.

Защо ценим простотата? Защото, както веднъж е казал Леонардо да Винчи – „Простотата е върховна изтънченост“. Ние сме минималисти, които силно вярват в простите, но не непременно лесни решения.

Цветозара Александрова

CAD DESIGN STUDIO е създаден през 2021 от Цветозара Александрова, интериорен дизайнер, който придобива своя богат опит в дизайна от обучението си в Нов Български Университет и работата в едни от най-квалифицираните студиа в София, България.

Нейният почерк се характеризира с изчистени материали, преобразени във вечен дизайн. Подход, който обхваща всички аспекти, заедно с уважение и дълбоко разбиране на нуждите на клиента. Пространствената функционалност, простотата, светлината и създаването на дом са в основните на нейната визия.

Ние сме вдъхновени от собствения си мироглед и начина на живот на нашите клиенти, така че всеки проект има уникалните характеристики на своя собственик и създател, работещи в успешен съюз.

Клиентите за нас

Цветозара е изключителен професионалист и съм повече от доволна от работата й по нашия проект.

Усети точно какво искаме с две думи и дори не се наложи нито една промяна, нито по разпределенията, нито по визуализациите, което е просто възхитително! Препоръчвах я и на мои приятели, които също останаха много доволни.

Станислава Андонова

Комуникацията ена топ ниво, визията и изпълнението на проекта се случиха в срок, а крайният резултат надмина очакванията ми!

Препоръчвам на всеки, който търси професионализъм, отношение и внимание към детайла!

Милан Джевелеков